Bogdan-Iorga

Despre Bogdan Iorga

Sunt o persoana foarte dedicata muncii si ma perfectionez cu fiecare provocare pe care clientii mi-o prezinta. Pasiunea mea a inceput in scoala generala cand orele erau prea plictisitoare si desenam pe spatele caietelor tot felul de trasnai. Inclinatia mea catre cunoasterea Comportamentului Uman m-a dus la facultatea de Marketing unde am descoperit o legatura stransa intre produs si design. Am descoperit Graphic Designul care imi oferea din ce in ce mai multa libertate creativa. Intr-un fel, Designul de Produs, Webdesign-ul (UX, UI, iA), Designul de Ambalaj, Designul de Eticheta, Semnificatia unui Logo sau Idea Creativa pentru un Poster fac parte din Marketing.

 

Fotografii cu Bogdan Iorga

Bogdan Iorga - La Mare

Bogdan Iorga - Arena Nationala

Bogdan Iorga - Ce ai Spus ...

Bogdan Iorga - Hai Brazilia

Bogdan Iorga - Dedicatie pentru Za

Bogdan Iorga - Drumul Pavat

Bogdan Iorga - In Vreme de Razboi

Bogdan Iorga - Le Figaro

Bogdan Iorga - Neaaaaaa

Bogdan Iorga - O Calatorie Incepe cu Primul Pas

Bogdan Iorga - Petrecere la Kondiment

Bogdan Iorga - Tataaaaaieeeee

Bogdan Iorga - Am Ajunssssssss

Ce spun clientii

Bogdan Iorga m-a ajutat sa construiesc un site exact cum imi doream, care sa reprezinte “spiritul” asociatiei Macondo. Mi-a placut in special modul in care am reusit sa comunicam si sa ajungem la un punct comun, care sa ilustreze perfect ce aveam in minte.

 

M-a ajutat sa imi modelez asteptarile in functie de obiective. La mai bine de un an de zile de la incheierea proiectului pot spune ca il consider un excelent profesionist si o persoana cu care as colabora cu placere in viitor.

Diana Cercel – Asociatia Macondo

Am lucrat cu Bogdan Iorga pentru conceptul care sa exprime cel mai bine ceea ce inseamna pentru public trainerul si speakerul Florin Pasat.

 

Am fost uimit sa descopar cu bucurie ca pentru Bogdan Iorga creeare unui concept e mult mai mult decat o imagine frumoasa si care sa fie usor de recunoscut.

 

Fiecare intalnire cu Bogdan Iorga a insemnat o conştientizare a unor valori si o modalitate prin care aceste valori sa fie exprimate cel mai bine. Fiecare intalnire a insemnat o calatorie in lumea simbolurilor si a artei, calatorii in care Bogdan Iorga m-a condus de fiecare data cu maiestrie si cu dragoste.

Florin Pasat – Trainer, Public Speaker si Mentor

Bogdan Iorga este un creativ si un profesionist care are tot timpul idei noi. Colaborarea mea cu Bogdan Iorga este dovada increderii pe care i-o acord in proiectele pe care le-am realizat.

 

In unele situatii Bogdan Iorga isi asuma responsabilitatea in intregime a proiectului chiar si atunci cand nu este vina lui.

 

Toate intalnirile noastre se intampla la un Starbucks din Bucuresti si pot sa spun ca ii place un Toffe Nut pe timp de iarna si un ceai aromat pe timp de vara.

Dan Floroiu – Prive Group, TravelWise, Prive Travel si Bacaro

Cu Bogdan Iorga am lucrat la realizarea celor mai importante instrumente de promovare off-line ale Liceului International de Informatica. Fie ca a fost vorba de cataloage, de pliante sau de bannere de mari dimensiuni, Bogdan Iorga a inteles de fiecare data nevoile noastre de comunicare si ne-a ajutat sa ne transpunem mesajele in imagini cat mai sugetive.

 

Am colaborat bine si datorita faptului ca, pe langa creativitatea de care a dat dovada, Bogdan Iorga a demonstrat ca este un si partener de lucru organizat, pe care te poti baza in respectarea chiar si a celor mai stranse termene limita.

Mustafa Oz – Director General al Liceului International de Informatica Bucuresti

Ce spun prietenii

Bogdan Iorga este omul ceas pe care te poti baza. Cand spune ca la fix ne intalnim, nu exista urma de greseala, la fix are loc intalnirea. Time management-ul pentru el este a doua credinta. Stie sa-ti aprecieze orice situatie (fie proceduri de lucru, fie rutina de zi cu zi) la minut. Ceasul este prietenul lui cel mai bun.

 

Bogdan Iorga este persoana care are darul vorbirii, stie sa explice, stie sa te invete trucuri si smecherii, pe care le-a adunat cu ani de sudoare si durere. I-a impartit cu mine fara nimic in schimb. Eu personal cred ca si-a gresit cariera cand a ales sa fie designer.

 

Cateodata te invata, te scoleste, iti explica, daca inca nu ai inteles iti explica pana intelegi, dar daca dupa ce are confirmarea ta ca ai inteles, dar nu faci precum ti-a explicat, esti mancat. Chiar pe site-ul lui are un articol care iti explica foarte bine ce inseamna managementul si cum ar trebui pus in practica, si multe alte articole muncite si interesante, nu copiate.

 

Bogdan Iorga este persoana care stie sa-ti arate ce-ti doresti. Iti pune intrebarile care sa te ajute sa-ti dai seama ce vrei. Stie sa defineasca lucrurile exact asa cum sunt, fara distorsionari. Cand lucreaza la un proiect pentru tine, se dedica total ca sa iasa ce ti-ai dorit. Bogdan Iorga stie ce insemna simbolistica, stapaneste foarte bine cromatica si se pricepe sa  codifice si sa decodifice creatiile lui.

 

Si vine vremea cand este arogant… . Da, este arogant. Pentru cineva din afara este insuportabil de arogant. Stii de ce stii de ce arogant ? Pentru ca-si face treaba, spre deosebire de altii. Pentru ca are cultura si pentru ca nu ii plac jumatati de adevar. Totusi, asta se intampla pana ajungi sa-l cunosti.

 

Daniela Toader – Reprezentant Medident Exim si Partener de Viata

 

Defectele lui Bogdan Iorga sunt; Intoleranta la oameni de la care nu are ce invata, concluzie la care ajunge prin faptele lor nu neaparat prin ceea ce spun ei; Pragmatismul, care in cazul unui esec profesional duce la depresie; Lipsa unei idei clare asupra transcedentei.

 

Calitatile lui Bogdan Iorga sunt; Dorinta de a cunoaste si de a fi cat mai bun si a se autocunoaste; Determinarea de a reusi; Respectul pentru valoare si pentru munca altora; Meticulozitatea si atentia la detalii in munca si planuri; Cautarea de strategii castigatoare pentru ambele tabere.

 

Andrei Nica – Vegetarian si Prieten

Prezentare video Bogdan Iorga

 

Curriculum Vitae

Cybertech 2010 – 2014 Creatie, Grafica, UI, UX, IA, Responsive Design, CRM, Intranet, Design Etichete, Postere, Fluturasi, Cataloage si Logo

 

Kondiment 2009 – 2010 Grafica, UI, UX, bannere Flash (animatii) si Logo

 

Precision Media 2008 – 2009 Raport de Activitate, Comunicare cu Furnizorii, Management de Proiect si Strategii de Promovare

 

Dot Web 2006 – 2008 HTML/CSS, JavaScript, Grafica si Flash (animatii)

 

Fotocarte 2005 – 2006 Grafica Album Foto si Prelucrare Foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *