Servicii si Preturi - Bogdan Iorga v1-1 copy

Comunicare Vizuala

Comunicarea vizuala inseamna totalitatea elementelor non-verbale pe care firma dvs. le transmite catre client. O comunicare fluenta, concisa si consecventa asigura o relatie sanatoasa intre firma si client.

Comunicare Vizuala - Bogdan Iorga v1-1

Identitatea vizuala reprezinta principiile de baza ale firmei dvs.. Aceste principii se regasesc in logo, catalog, carte de vizita, eticheta, ambalaj, … . Principiile de baza exista in cadrul fiecarei firme insa este nevoie de o persoana priceputa sa le descopere si sa le puna in valoare. Sper ca prin cunostintele si abilitatile mele sa va pun in valoare cele mai bune calitati ale firmei dvs.:

 

Comunicare Interactiva

Tehnologia moderna este utila atata timp cat noi, oamenii, putem comunica eficient cu aceasta tehnologie. Fie ca vorbim de frigider, fie ca vorbim de Facebook, ambele comunica cu noi. Frigiderul ne spune cand tinem usa deschisa prea mult timp iar Facebook ne spune cand pimim un comentariu pe pagina noastra. Aceasta comunicare intre dispozitiv si utilizator este posibila datorita unui design prestabilit.

Comunicare Interactiva - Bogdan Iorga

Alaturi de echipa Cybertech va pun la dispozitiile serviciile mele in realizarea urmatoarelor platforme si produse:

 

Consultanta de Marketing

Indiferent de tipul proiectului consultanta de marketing reprezinta contributia mea profesionala si personala cu cele mai bune informatii din industrie si avand ca scop final reusita proiectului dvs..

 

Lista de Preturi

Este imposibil de realizat un pret fix pentru un serviciu personalizat. Totusi m-am gandit sa va ofer o plaja de costuri orientative pentru a va face o idee despre viitoarea noastra colaborare.

 

Identitate VizualaDesign Logo 400 € — 700 €
Design PosterFluturas, Colaterale, Volante 120 €
Design BrosuraDesign Catalog Produse 120 € — 800 €
Design de Etichete 120 € — 360 €
Design Site de Prezentare 350 €
Design Magazin Online 600 €
Design Platforma Sociala 1.200 €
Design Aplicatie de Mobil  1.800 €
Cost per Ora  15 € / ora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *